Ana Sayfa » Tarifler » Alman Ekmeğinde Ciğer Pate

Alman Ekmeğinde Ciğer Pate

ciger-pate

Alman Ekmeğinde Ciğer Pate Malzemeler:
> 2 dilim Alman ekmeği
> 200 gram tavuk ciğeri
> 150 gram kuru soğan
> 20 gram tereyağı
> 2 diş sarımsak
> 2-3 dal kekik
> 1 dal taze fesleğen
> 10 gram yaprak jelatin
> 10 gram kapari çiçeği
> 15 gram maydanoz
> Tuz, karabiber
> 200 ml. süt

Alman Ekmeğinde Ciğer Pate Hazırlanışı:

Ciğerleri ayıklayıp yıkayın ve süte yatırın. Minimum 30 dakika sütte bekletin. Daha sonra soğanlara ciğer, tuz, karabiber, tereyağı, sarımsak ve taze kekiği ekleyerek soteleyin. Jelatini eriterek karışıma katın. 5 dakika soğumaya bıraktıktan sonra, bir miktar maydanoz ve fesleğen ilave edip robottan geçirin. Kapari çiçeği, maydanoz ve taze fesleğenle birlikte Alman ekmeği üzerinde servise verin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir