Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi

Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi

kazandibi

Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi

(4 Kişilik)

Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi İçin Malzemeler:

1 paket Kent Borringer Kazandibi

3,5 su bardağı süt

1 çorba kaşığı toz şeker

1 çorba kaşığı margarin

1 kase kavrulmuş tel kadayıf

1 küçük kase Antepfıstığı içi

Antepfıstıklı ve Tel Kadayıflı Kazandibi Hazırlanışı:

Kazandibi tatlısı için;  Kent Borringer Kazandibi’ni paketi üzerinde verilen tarife göre pişirin. Isıya dayanıklı küçük bir tepsiyi önce yağlayın, sonra da şeker serpin. Pişirdiğiniz tatlıyı bu tepsiye dökün. Ocağın üzerinde çevire çevire dibini yakın. Ocaktan alın, oda ısısında soğuyunca buzdolabına aktarın. Birkaç saat beklettikten sonra üzerine önce tel kadayıfı yayın, sonra da Antepfıstığı içini serpin. Rulo şeklinde sarıp soğuk soğuk servis yapın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir