Ana Sayfa » Tarifler » İçecek Tarifleri » Şekersiz Mürdüm Eriği Hoşafı Tarifi

Şekersiz Mürdüm Eriği Hoşafı Tarifi

erikhoşaf

Malzemeler:

6 adet mürdüm eriği

Yarım litre su

2 yemek kaşığı bal

Hazılanışı:

6 adet mürdüm eriğini yıkayıp çekirdeklerini çıkardım ve ikiye ayırdım. Yarım litre suda 7-8 dakikakadar pişirdim. Ilınınca içine 2 yemek kaşığı bal ekledim ve ağzı kapalı kavanoz ile buzdolabına kaldırdım.

OKU ➤  Poşe Erikli Hamsi Salsa

Tavsiye

Asuman Kerkez’den asla unutulmayacak tarifler

Asuman Kerkez’den asla unutulmayacak tarifler Geçtiğimiz yıl raflarda yerini alan ‘’Anneannemin Tenceresi’’ adlı kitabıyla adından …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir