Ana Sayfa » Haber Turu » Tarihi Pideciden Yeni Bir Lezzet “Karadeniz Usulü Terbiyeli Kuşbaşılı Pide”

Tarihi Pideciden Yeni Bir Lezzet “Karadeniz Usulü Terbiyeli Kuşbaşılı Pide”


Fatih Karadeniz Pidecisi, Karadeniz’in yöresel ürünleriyle hazırlanan ve tarihi taş fırında pişen pidelerine bir yenisini daha ekledi. Tarihi pideci kış aylarına özel protein deposu olarak sunduğu Karadeniz usulü terbiyeli Kuşbaşılı Pide’si ile lezzet tutkunlarını fethetmeye hazırlanıyor.

Özel besi çiftliğinde büyütülmüş dananın en güzel yerinden alınan tranç etinin Karadeniz usulüyle terbiye edilmesiyle hazırlanan Kuşbaşılı Pide, damaklarda benzersiz bir tat bırakıyor. Lezzete şeklini ve adını veren pideler, Fatih Karadeniz Pidecisi’ne özel sunum ile nar gibi kızarmış olarak ve dumanı üstünde servis ediliyor.

OKU ➤  Milano Protokolü’nü Hayata Geçiren Barilla, Gıda Ve Açlık Sorununa Sahip Çıktı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir