Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Yunan Sarma

Yunan Sarma

yemek

Malzemeler:
> 250 gram dil fileto
> 50 gram taze kaşar peyniri
> Tuz, karabiber
> Kızartmak için sıvı yağ
Körili Krema Sos İçin:
> 1 tatlı kaşığı kuru köri
> 2 çorba kaşığı krema

Hazırlanışı: Dil balığını uzun şeritler halinde kesin. Rendelenmiş kaşar peynirini düz bir tabağa yayın. Dil balığı şeritlerini peynire bulayıp yuvarlak bir hamur elde edin. Kızgın yağda her iki tarafını iyice kızartın. Servis tabağına alın. Köri ile çırpılmış krema eşliğinde servise hazır edin.

 

OKU ➤  Beko’dan İspanya’da “Yemek Pişirme ve Paylaşma Maratonu”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir