Zeytinyağlı yemeklerde Sultannas farkı

Kategori : Haberler |

Türk mutfağının baş tacı zeytinyağlı yemekler, Sultannas Zeytinyağı ile bambaşka bir aroma kazanıyor. Ege’nin simgesi lezzetleri sofralara taşıyan Sultannas, zeytinyağını en doğal hali ile sunuyor.

Yaz kış sofrasından zeytinyağlı yemekleri eksik etmeyenlerin yeni gözdesi Sultannas Zeytinyağı. Tercihini doğal yiyeceklerden yana kullananlar için Sultannas zeytinyağını en doğal haliyle sunuyor. Ana yemeklerin yanında tüketilen ya da başlı başına bir öğün olan zeytinyağlılar, sağlıklı ve hafif olduğu kadar lezzetiyle de cezbediyor.

En iyi ürünler kullanılarak hazırlanan Sultannas sofralara sağlık ve lezzet getiriyor. Ege’nin zengin topraklarında yetişen zeytinler, en son teknoloji ile doğallığından bir şey kaybetmeden işlenerek Sultannas markalı zeytinyağı çeşitleri üretiliyor. Sultannas, gerçek lezzetin özel üretimle yakalanabileceğini belirtiyor. Özellikle, “taş sızma zeytinyağı”, sağlıklı lezzet tutkunları tarafından tercih ediliyor. Uzun ve zahmetli bir süreç sonunda elde edilen taş sızma zeytinyağının, diğer üretim yöntemleri kullanılan zeytinyağları ile karşılaştırıldığında içerisindeki değerler bakımından daha zengin olduğu görülüyor.

Sultannas markası ile Ege’nin simgesi kuru üzüm, incir ve zeytin de en doğal haliyle tüketicilere ulaşıyor.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 cookies